Posted by on 21 september 2016

Laatst was ik niet lekker. Net terug van vakantie, dacht dat ik fit was. Nou, mooi niet, na nog geen week was het weer klaar. Hoe kan dat nou! Ja, ik weet wel dat ik weer even minder goed sliep, maar toch. Netjes blijven sporten, voelde ik me even goed, en daarna weer hondsmoe. Met lood in de blote voeten en een steen op mijn borst stond ik ’s morgens op. Moet ik weer van alles vandaag… Ja, inderdaad, het moeten overheerste mijn vrije wil, ik was slachtoffer!

Op een blauwe maandag was ik weer doooodmoe! En ’s avonds had ik een bijeenkomst. Ik dacht “mooi niet! Ik ga niet!” Bijeenkomst afgebeld. Die avond alleen gedaan waar IK tevreden van werd. Klein beetje werk afgemaakt, (hop, afstrepen!). Krantje gelezen. Spelletje met mijn zoon. En VROEG naar bed.
En nu ben ik er weer. Nog niet topfit, ik bleek ook gewoon een verkoudheidje te hebben, maar wel VROLIJK!!!

Dus mensen, als je teveel moet, daaronder gebukt gaat, moe of niet, zeg gewoon iets af! Kies maar wat, maakt niet uit, als je maar iets afzegt. Dat geeft je weer het gevoel aan het roer te staan. Je bent je eigen baas in je leven en dáár word je vrolijk van!

 

Wil je mijn blogs regelmatig lezen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief.

Posted in: Blog