Posted by on 28 oktober 2016

Afgelopen weekend zat ik drie dagen in een cursus over de Thetahealing® Techniek. Ik heb me drie dagen slecht gevoeld. Ik snapte de procedure niet, kreeg hem niet in mijn hoofd, ik wist de goede vragen niet te stellen (ik!! Therapeut!!) en ik zag niet zoveel. Of ik zag iets, maar dacht “dat verzin ik toch allemaal zelf, ojee als niemand dat maar merkt”.

Dat gebeurt vaak als je iets nieuws leert. Je zorgvuldig opgebouwde ego over alles wat je kunt en weet doet het even niet. En wie ben je dan nog?

Of je moet dingen doen die je niet gewend bent, waardoor je denkt dat jij dat niet bent, dat je toneel zit te spelen.

Wat je aan het doen bent als je iets nieuws leert, is je opgebouwde zelfbeeld verruimen. Je vergroot je mogelijkheden, dat is alles. Maar dat vraagt van je dat je je zekerheden loslaat. Brrrrr.

Maar daar is echt niks mis mee! Anders worden we allemaal zoals oude zelfvoldane sportverslaggevers die overal een mening over hebben. Dat wil je toch niet? Blijven leren dus, blijven twijfelen, je leeft!

Als je zelf ook je mogelijkheden wilt verruimen, dan kun je je natuurlijk aanmelden voor Lessen in Levenslust. Meer info: De Lessen

Of je mailt mij gewoon even: info@respectvoormensenwerk.nl

En als je mijn blogs rechtstreeks in je mailbox wilt hebben, dan klik op onderstaande link!

Ja, stuur mij de nieuwsbrief

Posted in: Blog