Posted by on 1 februari 2018

Het is wat in de mode om elke dag “eruit te halen wat er in zit”, te doen wat je WERKELIJK wilt, alsof je morgen dood zou gaan. En zo hebben mensen het over hun “bucketlist”: wat wil je zeker nog meemaken of doen?

Natuurlijk is het goed om geregeld stil te staan bij wat je nog wil doen of bereiken, of je nog op koers ligt. Maar ik krijg zo langzamerhand een lijst van dingen die ik lekker niet meer hoeft van mezelf. Ik geniet daar minstens zoveel van. Daar komt ie:

 • Parachutespringen
 • Achtbaan
 • Alcohol- of wasbolletjes challenge
 • Zwemmen in een zee met enge hoge golven
 • Skiën (nooit gedaan, dus daar hoef ik ook niet meer aan te beginnen)
 • Een groot huis
 • Een grote auto
 • Op hakken lopen als ik met de trein ben of naar de stad
 • Op een feest blijven omdat het misschien nog leuk wordt
 • Wandeltocht met een tent op mijn rug
 • Per se bruin zijn in de zomer
 • Benen ontharen in de winter
 • Er mooi uitzien in de supermarkt
 • Overnachten in een tentje op een festival
 • Enge films kijken

Er zullen me vast nog meer te binnen schieten, maar ik ben ook heel benieuwd naar jouw omgekeerde bucketlist. Laat horen!

Als je trouwens mijn blogs rechtstreeks in je mailbox wilt hebben, dan klik op onderstaande link.

https://www.e-act.nl/ah/site?a=1893&p=129511

 

Posted in: Blog