Posted by on 26 juni 2019

Een vriend van me vroeg of ik vond dat hij op datingsites moest. Hij hield niet zo van datingsites, er stonden niet veel leuke vrouwen van zijn leeftijd op. Hij wilde eigenlijk liever gewoon vertrouwen dat als het zover was er wel iemand zou komen. Maar ja, als je niets onderneemt gebeurt er ook niets.

Het dilemma lijkt op de mijne begin dit jaar. Een opdrachtgever was ineens gestopt met opdrachten geven. Ik had tijd en ruimte, heel fijn! Maar na een tijdje werd ik ongerust. Ik wil wel mijn centjes verdienen! Ik koos ervoor te wachten: eerst maar eens van de rust genieten, en dan kijken wat zich aandient. Na tweeëneenhalve maand was er nog niets gebeurd! Mijn spanning steeg, ik ging acquireren en mijn agenda zat weer vol.

Het is als schommelen. Je moet op precies het goede moment je benen de andere kant op bewegen om de schwung te vergroten, erin te houden. Als je te laat beweegt, rem je af, als je te vroeg beweegt, hang je stuiterend aan de touwen. Je moet de beweging naar beneden afwachten om precies op het juiste moment iets te doen. En dat hoef dan helemaal niet veel te zijn. Je zwiert omhoog, je zwiert omlaag, met de kriebels in je buik…..

Als je trouwens mijn blogs rechtstreeks in je mailbox wilt hebben, dan klik op onderstaande link.

Ja, stuur mij de nieuwsbrief

Posted in: Blog