Posted by on 26 september 2017

Vandaag was ik op een congres. Ik zal verder niet zeggen welk, want ik was niet tevreden. Maar ik heb besloten dat dit goed nieuws is: blijkbaar weet ik gewoon al zó veel, dat sommige mensen mij niets nieuws kunnen leren.

Maar bovenstaande quote heb ik er wel uitgehaald. Niet omdat het nieuw is, maar wel omdat het zeer treffend is voor mijn werk.

Mensen proberen vaak het verleden achter zich te laten als het niet fijn was. Ze willen met een schone lei opnieuw beginnen. Maar dat gaat helaas niet zomaar. Het verleden zit namelijk in je lijf en daarmee in je emoties, gedachten en gedrag. Daar is best iets aan te doen is mijn ervaring met al die mensen die tot nu toe bij me kwamen. Je kunt zaken verwerken en loslaten. Maar het blijft ook een deel van jou. Een deel dat je ontwikkelingskansen biedt en vaak kan leiden tot een zinvol bestaan. Je kunt van je kwetsuren en je kwetsbaarheid een grote kracht maken waarmee je je leven en de wereld kunt verrijken. Niks “weg met het verleden”; geef het een toekomst!

Als je mijn blogs rechtstreeks in je mailbox wilt hebben, dan klik op onderstaande link.

https://www.e-act.nl/ah/site?a=1893&p=129511

 

Posted in: Blog