Posted by on 22 juni 2018

We kennen het allemaal wel: perfectionisme (maar eigenlijk onzeker), grote controle behoefte (maar dat is stressvol en ongezellig!), hard werken (dan hoeven we niet te voelen). Of strakke schoudertjes, maar onze buik minder strak dan we zouden willen 😉

Zo vergaat ons de lust!!!!!

Wil je meer ontspannen? Tevreden zijn met jezelf en met de mensen om je heen? Een rustiger hoofd en een levendig lijf? Lust in je leven? Deze vrouwengroep is dan de plek voor jou om met jezelf aan de slag te gaan.

Levenslust is dat je “ja” zegt tegen wat je in het leven tegenkomt. Ook al is het niet leuk, of niet wat je wilde. Levenslust is dat je alle gevoelens die in je opkomen als reactie op gebeurtenissen doorleeft. Om daarna weer met een opgeruimd hoofd, een lichter hart en een levendig lijf door je leven te stappen.

Tot je weer iets tegenkomt natuurlijk, ja! Je neemt risico’s die je eerst niet durfde, ervaart de opwinding daarvan en verkent zo terreinen die anders voor je gesloten waren gebleven. Je durft boos te worden, maar ook kwetsbaar of verdrietig te zijn. Of gewoon blij en gelukkig. Je durft je te verbinden, maar houdt ook verbinding met jezelf.

Deze groep                                                                            

We werken in een groep; allemaal vrouwen die zich willen openstellen voor elkaar en voor wat er in hen leeft. Iedereen laat zich, op eigen wijze, zien. Je ervaart herkenning, steun en bevestiging. We starten een bijeenkomst met lichaamsgerichte oefeningen, met jezelf of met elkaar. We nemen vervolgens de tijd om te delen wat ons bezighoudt. Maar vooral nemen we de tijd om daadwerkelijk te werken met je vragen en thema’s, zodat je verder komt.

De begeleiders

De groep wordt begeleid door Francis Welten(Lichaamsgericht Therapeut, Postural Integration Therapeut) en Tanja Konig (Core Energetisch Therapeut, Registerpsycholoog NIP). Tanja Konig is verbonden aan het Nederlands Instituut voor Core Energetica. Deze groep kan gelden als leertherapie.

Praktisch

Start: zondag 16 september 2018 van 10 u tot 17 uur. Daarna maandagvonden van 19 u tot 21.30 uur: 24 sept, 8 & 22 okt, 5 &19 nov, 3 & 17 december 2018. Op zondag 25 november hebben we nog een extra hele dag. In totaal 11 dagdelen.  Je ontvangt maandelijks per mail een factuur. Aanmelden: info@respectvoormensenwerk.nl (Tanja Konig) of franciswelten@gmail.com (Francis Welten). Je wordt dan uitgenodigd voor een intake gesprek.

 www.lesseninlevenslust.nl     www.jelijfleven.nl

 

 

Posted in: Blog