Ken je ze, die bruisende, levenslustige types? Waar het leven van af spat? Natuurlijk heeft ieder zijn eigen temperament. Maar hoeveel is bij jou afgesneden van je levenskracht? En wat wil je daarvan terugwinnen? 
Bij mij kijk je jezelf in de ogen, met alle mooie en minder mooie kanten. Om niet alleen levendiger, maar daarmee ook vrolijker en effectiever te worden. Je staat aan het roer van je leven.

Levenslust is dat je ‘ja’ zegt tegen wat je in het leven tegenkomt. Ook al is het niet leuk, of niet wat je wilde. Levenslust is dat je alle gevoelens die in je opkomen als reactie op gebeurtenissen doorleeft. Om daarna weer met een opgeruimd hoofd, een lichter hart en een levendig lijf door je leven te stappen. Tot je weer iets tegenkomt natuurlijk, ja! Je neemt risico’s die je eerst niet durfde, ervaart de opwinding daarvan en verkent zo terreinen die anders voor je gesloten waren gebleven. Je durft boos te worden, maar ook kwetsbaar of verdrietig te zijn. Of gewoon blij en gelukkig. Je durft je te verbinden, maar houdt ook verbinding met jezelf.

7  Lessen in Levenslust
Lessen in Levenslust is speciaal voor mensen die verder willen dan alleen maar het oplossen van hun problemen. Die uit het leven willen halen wat er in zit, die willen leven tot in de topjes van de vingers en de tenen. Die niet van min naar 0 willen, maar naar een dikke PLUS. Voor die mensen heb ik 7 lessen in levenslust ontwikkeld. Een programma om jou helemaal aan bod te laten komen, jou te verruimen, zodat je ook echt je plek inneemt in je leven.