Posted by on 18 april 2017

Ik geloof dat mensen het al gemerkt hebben: ik schrijf minder frequent dan eerst. Ik zit namelijk na te genieten van de griep. Jawel. De griep duurde lang, tenminste de nasleep, waardoor ik een tijdje alleen de hoognodige dingen heb gedaan. En daar ben ik héél ontspannen van geworden! Kijken of ik dat kan houden! Mijn brainwaves zullen blijven komen, ook al zit er soms meer tijd tussen. Ik vind het veel te leuk om te doen.

Nieuwsbrief

Dan wil ik jullie ook attenderen op dingen die op stapel staan, weer even de-recht-toe-recht-aan-Nieuwsbrief:

  • Francis Welten en ik leiden sinds januari dit jaar een vrouwengroep voor Levenslustige vrouwen, of vrouwen die dat graag willen zijn. Om de week een avond van 19 tot 21.30 uur. Na de zomer is weer ruimte voor nieuwe instroom. We gaan werken in de grootste ruimte van het Cordium. Dus ALLE PLEK voor persoonlijke groei! Mail me als je meer info wilt. Het komt t.z.t. ook te staan op lesseninlevenslust.nl.
  • Inmiddels heb ik twee maal 7 lessen in levenslust Dat mag best meer worden vind ik zelf!! Na wat meer ervaring met individuele klanten wil ik kijken om een groepsaanbod te maken én een online aanbod. (maar alles op zijn tijd, ik wilde relaxed blijven). 7 lessen in levenslust kost nu nog 490 euro.
  • Boekje DAT DUS: mijn eerste 49 columns in een mooi vormgegeven boekje. Een cadeautje voor je moeder met Moederdag, of je vader met Vaderdag, of welke mooie dag dan ook. Of misschien wil je het zelf hebben voor de dagen dat ik niet mail. 8,50 euro exclusief verzendkosten.
  • Van mijn werk bij het Nederlands Instituut voor Core Energetica NICE kan ik melden dat er elke maand een Free Friday Night is: gratis en met veel plezier met Core Energetica het weekend in. Eerst komende keer: 19 mei. En dat er nog een paar introductieworkshops van een dag plaatsvinden op 10 juni (Westelbeers), 23 juni (Nijmegen) en 8 juli (Amsterdam). Voor meer info: mail me of ga naar coreenergetics.nl. Dan kun je tevens voorproeven of de tweejarige of de vierjarige training iets voor je is!

Bedankt weer voor de aandacht en tot de volgende keer!

Als je mijn blogs rechtstreeks in je mailbox wilt hebben, dan klik op onderstaande link.

https://www.e-act.nl/ah/site?a=1893&p=129511

 

Posted in: Blog