VROUWENGROEP: LUST IN JE LEVEN, LUST IN JE LIJF?logo-levenslust-roodoranje

We kennen het allemaal wel: perfectionisme (maar eigenlijk onzeker), grote controle behoefte (maar dat is stressvol en ongezellig!), hard werken (dan hoeven we niet te voelen). Of strakke schoudertjes, maar onze buik minder strak dan we zouden willen 😉

Zo vergaat ons de lust!!

Wil je meer ontspannen? Tevreden zijn met jezelf en met de mensen om je heen? Een rustiger hoofd en een levendig lijf? Lust in je leven? Deze vrouwengroep is dan de plek voor jou om met jezelf aan de slag te gaan.

Levenslust
Levenslust is dat je “ja” zegt tegen wat je in het leven tegenkomt. Ook al is het niet leuk, of niet wat je wilde. Levenslust is dat je alle gevoelens die in je opkomen als reactie op gebeurtenissen doorleeft. Om daarna weer met een opgeruimd hoofd, een lichter hart en een levendig lijf door je leven te stappen. Tot je weer iets tegenkomt natuurlijk, ja! Je neemt risico’s die je eerst niet durfde, ervaart de opwinding daarvan en verkent zo terreinen die anders voor je gesloten waren gebleven. Je durft boos te worden, maar ook kwetsbaar of verdrietig te zijn. Of gewoon blij en gelukkig. Je durft je te verbinden, maar houdt ook verbinding met jezelf.

Deze groep
We werken in een groep; allemaal vrouwen die zich willen openstellen voor elkaar en voor wat er in hen leeft. Iedereen laat zich, op eigen wijze, zien. Je ervaart herkenning, steun en bevestiging. We starten een ochtend met lichaamsgerichte oefeningen, met jezelf of met elkaar. We nemen vervolgens de tijd om te delen wat ons bezighoudt. Maar vooral nemen we de tijd om daadwerkelijk te werken met je vragen en thema’s, zodat je verder komt.

De begeleiders
De groep wordt begeleid door Francis Welten (Lichaamsgericht Therapeut, Postural Integration Therapeut) en Tanja Konig (Core Energetisch Therapeut, Registerpsycholoog NIP).

Praktisch
Start: elke januari en elke september met een zondag. Daarna bijeenkomsten op avonden, om de maandag, van 19.00 u tot 21.30 uur. Halverwege opnieuw een hele zondag.

Looptijd: september – december of januari-juni

Mail me voor de actuele data.

Kosten: per dagdeel: € 50,= In totaal 10 tot 12 dagdelen (afhankelijk van het seizoen).
Je ontvangt maandelijks per mail een factuur.

Aanmelden: info@respectvoormensenwerk.nl (Tanja Konig). Je wordt dan uitgenodigd voor een intake gesprek.

www.lesseninlevenslust.nl

www.jelijfleven.nl

Save

Save